kisahsidairy.com,  lifestyle blogger,  template

Bertukar Ke Template Baru Lagi

Assalamualaikum

Salam jumaat semua..Saja nak cerita pasal template baru aku ni.hehe..Biasalah,bila dah bosan dengan template lama,kita Bertukar Ke Template Baru pulak kan.Lepas tu dah bertabur tak tentu pasal segala jenis coding.

Aku ingat saja nak tukar kepada Responsive Template.Tapi tak taulah samada template ni mesra SEO atau tak.Bila aku check,macam takde mesra SEO pun..Arghhh..Sudah…Last-last,lantakkan sajalah..Janji template nampak ok..Cantik?? Entah la..Pada aku x cantik,cuma kemas je.

responsive template

Korang rasa kemas tak blog aku yang berwajah baru ni.Harap lepas ni aku dapat kekalkan template ni dalam setahun dua..hahahaha…
Penat oooo nak main coding ni..Boleh sakit kepala..Ni pun aku rasa sakit kepala dok nak cari coding nak buat itu ini..Tapi alhamdulillah..berkat pertolongang google tolong aku cari blog yang banyak buat tutorial pasal blog ni..Maka terhasil lah blog berwajah baru ni..Masih mengekalkan warna pink..
Cuma aku tak sempat nak buat link untuk tab menu tu..Masih mencari lagi tutorial untuk tu..Tak pandai aku nak buat link-link tu..Tapi masih belajar…kot la ada orang nak tolong..hahaha…
Banyak lagi kot yang aku tak masukkan..nantilah.kalau senang² baru buat,…ada kesempatan untuk buat entry je.Yang lain tu tunggu masa senggang je nanti..hehehe…
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeflickr

Blog tentang parenting, info, resepi masakkan ,panduan kerja di rumah, review produk, sharing info Johor, review makanan,

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.