Uncategorized

Prize On Hold Di Reader Digest

Assalamualaikum
Aku pun tak tau dari mana si Reader Digest ni dok dapat alamat company aku nih..Iskk..bahaya sungguh kan.Tengok ni
Kalau aku ni menang betul takpe..Ni nak bagi hadiah bagai,tapi kena on hold dulu..Sebenarnya aku memang tak percaya pun dengan reader digest ni..menipu je kan..AKu dah banyak jugak google benda ni..Rata-rata diorang kata menipu..SCAM!! SCAM!!

Ada lagi yang ditawarkan,kalau la aku ni jenis yang percaya benda-benda karut ni,confirm kena tipu..
Konon dapat kete bagai…Huh!!kalau betul,takkan lah orang simply nak bagi hadiah macam tu banyak kan,,

Kalau betul la nilai yang aku dapat banyak ni,FUhhhhhh!!! banyak tu!!
Akan aku belanja kaum kerabat aku..Sedekah kat mana-mana yang patut…Aku buat banglo besar bak hang dah..
Tapi itu cuma khayalan semata-mata..Tiada kena mengena antara yang hidup dan yang mati..hahahaha…SO aku abaikan je surat tu…Dalam erti kata lain,ke bakul sampah je lah,,

Mommy Blogger For any Advertorial | Sponsor Post | Product Review | Food Review | kindly email me at sitirohaida81@gmail.com

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *