food,  foodporn,  kisahsidairy.com,  lifestyle blogger,  review food

Early Birthday Celebration di Secret Recipe

Assalamualaikum
Alhamdulillah…Sudah 34 tahun berada di bumi Allah ni..Syukur ke hadrat Illahi kerana masih dikurniakan nyawa untuk terus bernafas demi orang yang tersayang.
Thanks juga yang memberikan ucapan dan mendoakan kesejahteraan aku.So touching..Thanks buat my husband yang awal-awal lagi dah celebrate birthday..
Ceritanya semalam..Lepas balik dari Check up di Hospital Aminah.En.husband tanya nak makan ape..Erkk..tetiba mengidam nak makan kek red velvet..Terus teringat Secret Recipe..
Bila dah sampai di Secret recepi,belek-belek menu,punyalah lama kan nak belek..Yang paling lama belek menu of course my husband.hahaha…
Oklah..jom tengok ape menu yang kitorang makan semalam.
Mula-mula kenalah letak dulu signage Secret Recepi kan..Eh..ada pulak tempias my husband tu…heheh
Aku mulakan dengan minuman dulu..Iskk..geram..tetiba gambar minuman aku hilang..Ni minuman my husband..
Frosty Fresh Orange

Untuk aku,hanya order Hot lemon Tea je..Tamo la minum ais..

Chicken Parmigiana

Ni untuk My husband..Dan yang ni,of courselah untuk aku..Kan ke aku peminat Spaghetti..

Thai Seafood Spaghetti

And last sekali..Of course lah Kek kan..Walaupun takde nak tiup lilin bagai..Tapi ini pun dah sangat memadai bagi kami..Order satu kek je sebab my husband dah kekenyangan.

Red Velvet
So nyummy makanan kat sini..Harga???? ooopsss..Sorry..tak boleh nak letak harga setiap makanan sebab bila mintak resit dengan dia,dia kata..tak boleh…Secret…Sudahnya takdelah kan letak harga bagai..
Last but not least…Thanks to My husband sebab dah tunaikan permintaan nak makan kat sini..hehehe…
Lepas ni,confirm baby tak ngences…Next,tak tau mengidam apa pulak..
More Menu korang boleh tengok website http://www.secretrecipe.com.my/

Mommy Blogger For any Advertorial | Sponsor Post | Product Review | Food Review | kindly email me at sitirohaida81@gmail.com

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *