birthday,  kisahsidairy.com,  motherhood,  parenting blogger

Birthday Wishes Yang paling Touching Di terima

Assalamualaikum
Banyak-banyak wishes birthday yang aku dapat hari ni,satu je yang bisa mengalirkan air mata ni.Ungkapan yang sangat simple tetapi mempunyai maksud yang begitu mendalam..Hanya dia memahami akan isi hati aku..ala….touching tau.
Setiap kali Birthday,dia memang tak pernah lupa untuk ucap,walaupun satu perenggan ayat.Tetapi satu perenggan ayat tulah yang membuatkan hati anak dia ni,luluh..
ha!!! mak kita pun pandai main whatssap jugak..hahaha..yelah..walaupun mak aku tu,ayat dia tunggang terbalik..eja pun tunggang terbalik jugak..Tapi sebagai anak,aku amat faham apa yang nak disampaikan oleh mak aku tu,,
Thanks mak,sebab sentiasa ada di masa  susah dan senang..Selalu sedia meminjakan telinga untuk mendengar segala luahan anak mak yang menjeng( kuat nangis)..hehehe..Meminjamkan bahu bila anak mak sedang bersedih.Meminjamkan duit tatkala anak mak ni kesusahan. hehehe.,…Moga terus diberikan umur yang panjang.Kesihatan yang baik.insya allah …amin…

Mommy Blogger For any Advertorial | Sponsor Post | Product Review | Food Review | kindly email me at sitirohaida81@gmail.com

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *