internet,  kisahsidairy.com,  lifestyle blogger

Bila Internet Dah Tamat!!

Assalamualaikum
gambar ihsan dari :cikgunaman
Blogger dan Internet memang tak boleh nak dipisahkan.betul ke tidak!!!Begitulah aku ni..Bila internet dah tiba expired dan terpaksa di renew,ambil masa jugak.hehehe..Nak ke kedai top up tu,,Kalau ada kat M2u.dah lama aku renewed.
Bila dah takde internet ni,nak sharing sesuatu pun tak boleh kan.Nak tengok fb pun tak boleh..Nak cari info apa-apa pun tak boleh..
Bukan tak boleh sangat nak hidup tanpa internet ni,tapi di zaman sekarang ni,semua info menggunakan internet contohnya Whatsapp/Telegram/Wechat and so on…Bnyak lagikan aplikasi yang menghubungkan kita menggunakan internet.
Bila dah takde internet,bila sesuatu yang disampaikan kepada kita menggunakan aplikasi² di atas ni,macam mana kan.
Nasib baik ada wifi kat rumah,tapi kalau dah malam tu,jarang ler orang nak berwassap ngan kita,kecuali ada group² dari whatssap ni kan..Meriah gitu..Kekadang sampai ke pagi diorang dok berwhatssap dalam group tu..upppff…..memang aku tak boleh nak melayan sampai ke pagi ler…
Hari ni jugak kena top up.Kang tak pasal-pasal tak boleh nak call dan berinternet.hahaha…
p/s : Kengantukkan dah terserlah lepas makan….
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeflickr

Blog tentang parenting, info, resepi masakkan ,panduan kerja di rumah, review produk, sharing info Johor, review makanan,

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE