happy birthday..,  kisahsidairy.com,  nur awfiyah

Happy 11 monthsary Nur Awfiyah

Assalamualaikum
Happy 11th Monthsary sayang ummi!!..alamak lambat wish la..Patutnya semalam lagi ummi dah wish birthday Nur awfiyah.Ni gara-gara sibuk dengan rumah baru kita tu kan..SIbuk mengemas,mencuci,memberus.Nanti dah siap segalanya boleh la kita duduk di sana dengan aman ye anak ummi.
Alhamdulillah..Dah 11 bulan Nur awfiyah sekarang.Sungguh cepat masa berlalu..Dah hampir setahun jugak ummi menjaga nur awfiyah kan.Keletah mu sungguh membuatkan kami bahagia.Terima kasih kerana berkongsi kasih dengan ummi dan babah.
Ummi harap satu hari nanti,Nur awfiyah akan menjadi anak yang solehah,Hormat orang tua,dan yang paling penting berjaya di dunia dan akhirat.
Bulan depan dah setahun..yeayyy..dah boleh tiup lilin cake..Tak sabar Ummi..hehehe..

Mommy Blogger For any Advertorial | Sponsor Post | Product Review | Food Review | kindly email me at sitirohaida81@gmail.com

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *