kisahsidairy.com

Hanya Mampu Blogwalking

Assalamualaikum
Baru petang ni bersiaran,sedangkan dah start blogwalking dari pagi tadi.Lebih selesa untuk membaca entry-entry dari rakan blogger.
Mood atau modal untuk berbicara di blog amatlah berkurang walaupun banyak penulisan yang dah didraftkan.
Peluang untuk blogwalking hari ni memang terbuka luas.So,rerajinkan diri untuk blogwalking di blog-blog mereka yang update entry hari ni.
Kalau ada mini GA or segmen mungkin ada jugak niat nak join.Tapi hari ni macam malas pulak nak mencari rakan blog yang mengadakan segmen.
Bila dah ketandusan idea ni kan,memang tulis apa pun takkan jadi punya.Walaupun kita dah cuba untuk menulis..Confirm tutup blog balik,
Cara selamat untuk terus aktif dan tidak dilupai oleh rakan blogger adalah..BLOGWALKING…
betul tak,…Sambil menaip ni,sambil mengunyah tempe goreng…Maklum la…sekarng ni,makan adalah satu keperluan utama untuk ummi dan baby dalam perut…hehehe
ok..selesai satu entry hari ni…jom blogwalking.
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeflickr

Blog tentang parenting, info, resepi masakkan ,panduan kerja di rumah, review produk, sharing info Johor, review makanan,

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE