Uncategorized

Happy New year dan selamat bercuti

Assalamualaikum
Hai korang.wah..mwsti seronokkan dapat bercuti ni.Sempena sambutan perayaan chiness New Year ni,of courselah kita dapat tempiasnya bercuti jugak.
Sekarang ni sudah pun sampai je kampunf halaman.Malam tadi jugak bergerak balik ke kampung.Tak sabar nak berjumpa anakanda tercinta.
Hari ni apa aktiviti korang? Aku pun tak tau apa aktiviti nak buat hari ni.Ingatkan nak bawak family mandi manda.Tengoklah macam mana hari ni,mungkin petang sikit baru dapat keluar memandangkan mak terpaksa pergi merewang pagi ni.Yelah,bila dah cuti sekolah ni, ramai yanf buat kerja kahwin.
Oklah korang  see u then
Selamat bercuti.Berhati hati walau dimana kalian berada.

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeflickr

Blog tentang parenting, info, resepi masakkan ,panduan kerja di rumah, review produk, sharing info Johor, review makanan,

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE