food,  kisahsidairy.com,  review food

Dinner Di Old Town Giant Plentong

Assalamualaikum
Al-kisahnya semalam petang bila Nenek dah amik awfiyah bawak balik kampung,Kesepianlah ummi dan babah di rumah.Baru sekejap dia takde,ummi dan babah dah kerinduan..huhu
Rindu kat budak bambam ni…
Petang tu jugak babah ajak ummi pi dating..hehehe..amboi…Takdelah…bukan dating..Niat nak cari Dapur kaca untuk table top dirumah baru..Disebabkan Tukang rumah tu dah nak siapkan table top hujung minggu ni,So kenelah beli yang cepat..
So,petang tu,kitorang menjelajah di setiap kedai yang ada di dalam Giant Plentong tu..Mula-mula pergi Sen-Q..Canttik dan berkenan,tapi over budget…Jenama memang puashati  sebab dah banyak kali survery,orang menggunakan Elba.
Disebabkan overbudget,terpaksalah cari tempat lain pulak,Masuk Courts,Malangnya takde stock.Nak order pun hampir 2 minggu jugak dapat..Last-last cancel..Dah penat berjalan-jalan…Singgah dinner terus di Old Town Cafe…Mulanya nak masuk Secret Recepies,tapi disebabkan kat situ takde nasi,So…kita tukar ke Old Town.
Menu yang aku pilih malam tu biasa-biasa je..Husband,of course la nasi...Menu kami
Old Town White Coffea Cham (Hot) untuk aku

Old Town White Coffea Cham(Cold) untuk husband

Pudding Pandan
Of course sedap puding ni..

Old Town Curry Mee
Memang mabless..menepati citarasa aku
Old Town Curry Chicken Rice
Ni pilihan husband.Pun sedap jugak
And last sekali kami order ni
Fried Seafood Dumpling Basket
Gambar yang last ni aku ambil dari Page Old Town..Tak sempat nak snap gambar sebab dah lapar sangat.
Walaupun misi mencari dapur kaca di Giant tak dapat,Tapi sempat sambar sebijik handphone..Duit bonus dapatlah jugak nampak benda tu.
At last,dapat jugak Dapur kaca walaupun bukan didapati di Giant..hahah…Akhirnya dapat juga barang yang nak dibeli walaupun bukan jenama Elba..Dapat Cornell pun ok jugak kot…
So kalau korang nak tau menu yang ada di Old Town ni boleh layari website rasmi mereka


Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeflickr

Blog tentang parenting, info, resepi masakkan ,panduan kerja di rumah, review produk, sharing info Johor, review makanan,

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE