happy birthday..,  kisahsidairy.com,  nur awfiyah,  parenting blogger

Happy 10 monthsary Nur Awfiyah

Assalamualaikum
Happy sunday korang..hamboii..pepagi buta kan dah update blog..Si kecik ni dah bangun…tetiba teringat hari ni genap dia 10 bulan…Sekejapnya!!!…rasa baru je tatang dia masa kecik..hehehe..dah besar anak gajah dah..eh..yeke…entah la..xtau ler anak gajah lagi besar dari dia kot.
Happy 10th Monthsary sayang…Gambar ni waktu smbut birthday babah dia ..Calit sekali kek kat pipi yang tembam tu..Makin hari makin syang kat anak ummi..
Macam biasa yang ummi ucapkan tiap-tiap bulan untuk kamu.Moga membesar menjadi anak yang pintar dan solehah..Mendengar kata dan insha allah..moga menjadi anak yang berguna bukan sahaja kepada ummi dan babah,bahkan kepada negara sebaik mungkin..Ummi dan babah sentiasa mendoakan kesejahteraan mu..
p/s: Ada appointment dengan doktor hari ni kat Hospital Aminah..malasnya nak pergi..kan best kalau appointment waktu bekerja..dah la ahad je hari yng boleh merehatkan badan…
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeflickr

Blog tentang parenting, info, resepi masakkan ,panduan kerja di rumah, review produk, sharing info Johor, review makanan,

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE