food,  kisahsidairy.com,  perayaan

Lambakkan Limau Sudah bermula

Assalamualaikum
Pepagi lagi Kelaparan dah memuncak.Disebabkan tadi pi tuang minyak,maka lambatlah masuk kerja.Nasib baik tadi SIL sempat tapaukan Mee Hoon Goreng.Alhamdulillah..Jadi tak payah la nak beli sarapan lagi.Tapi bila dah terlambat makan macam ni,mulalah angin dah naik kepala.Mulalah rasa mual dan tak selesa.uppffhh…apa pun tak boleh,
Occay,story pendek,bukan tu nak bagitau…Cerita pasal bulan kedatangan Hari raya Cina yang bakal tiba sikit hari lagi..Tak sabar wehh nak cuti..Nak balik kampung.Dan bila cerita pasal Raya cina ni,confirm lah ada kaitan dengan limau yang berlambak-lambak.Masa nilah ramai supplier yang hantar limau..Rasa nak bawak balik je satu kotak.Aku memang suka makan buah limau ni.Tapi orang kata tak bagus makan limau ni banyak-banyak.
Sumber:google
Masa ni,lah HR dok bagi-bagi limau ni kat semua staff..Dapatlah merasa 5-6 biji limau.Aku cuma makan sebiji satu hari.Takut jugak nak makan lebih-lebih.Kalau pi Kipmart or mana-mana pasaraya,confirm banyak jumpa buah limau ni dijual.Orang-orang kita pun banyak jugak yang membeli..Yelah..benda sedap kan..hehehe
Eh..tak sabar pulak nak dapat angpau..Walaupun jumlah angpau tu sangat sedih untuk diterima,tapi semangat nak jumpa boss..Mana tau dapat bonus lebih..hua..hua..
EH..korang dah dapat bonus ke…hehehe
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeflickr

Blog tentang parenting, info, resepi masakkan ,panduan kerja di rumah, review produk, sharing info Johor, review makanan,

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE