Uncategorized

Ragam Nak MemBesar

Assalamualaikum
Alhamdulillah..setelah dua hari mc,hari ni perlu meneruskan tugas di Office pulak.Lama jugakkan tak bercerita pasal si Jantung Hati aku tu..Kesian dia,,.sekarang ni,jarang sangat update pasal dia..Bila aku mc,tak dapat nak luangkan masa untuk dia,terpaksa hantar ke rumah SIL.kalau kat rumah pun,kesian pulak dia takde orang yang boleh nak melayan..Kekadang tu,rasa simpati kat dia..Harap dia memahami keadaan ummi dia yang tengah membulat ni.
Bila makin hari,semakin banyak keletah yang membuatkan aku rasa sayang nak tinggalkan dia..Banyak sangat yang membuat kan hati ni terhibur.
Bila duduk dengan SIL,selalu sangat lah SIL update pasal dia..Upload gambar untuk tatapan ummi dia.Bila tengok gambar-gambar yang di upload tu,tersenyum pulak sorang-sorang.
Hari ni,Lepas makan biskut 5 keping,mandi,main..tetiba terus tertidur tanpa buai.Alahai anak ummi ni,Semakin hari semakin lasak..Kaki aku ni,dah banyak kali luka dek kerana terkena walker dia tu.Kalau duduk dalam walker,boleh tahan laju kayuh..hehehe..
Tertido kepenatan bermain..Trompet ajaib dia tu memang selalulah ada menjadi teman..Tak tau lah kenapa tetiba nak tidur macam tu pulak..
Tunggu ummi balik petang ni ye..Mulut kecoh ni pantang kalau ummi dia pakai tudung,confirm dia dah menjerit dari jauh selagi tak dokong dia..Gambar ni di post oleh SIL tadi..So aku ceritakan sikit di blog ni untuk hari ni…
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeflickr

Blog tentang parenting, info, resepi masakkan ,panduan kerja di rumah, review produk, sharing info Johor, review makanan,

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE