kisahsidairy.com

Entry Pertama Di Tahun Baru 2015

                                                                        Assalamualaikum

Dah pun masuk tahun baru..Blogger lain dah berpuluh entry masuk tahun baru ni..Aku baru 1st entry di tahun baru…Rasa belum terlambat untuk aku ucapkan SELAMAT TAHUN BARU 2015 kat korang.
Suka duka di Tahun 2014 akan aku semat sebaiknya di dalam peti simpanan..heheeee..
Di awal pregnancy memang tak boleh nak buat apa pun…Aku cuba gigihkan perasaan untuk kuatkan diri dari segi mental dan fizikal..Tapi Pembawakkan tu,menyebabkan aku tak boleh nak jadi seperti dulu..Harapnya taklah berpanjangan.
Banyak kerja kerja blog yang tergendala.Tapi nak buat macam mana..memang tak boleh nak tengok skrin komputer ni…Segala media sosial aku jarang ,bahkan takde langsung..
Mood berblogging memang tak boleh dinafikan,ke laut seberang dah..Nak putar balik pun nak makan masa jugak.
Tapi demi kebaikkan baby ni,aku restkan segala aktiviti di media sosial..Harap takdelah orang lupakan blog ni..Alhamdulillah…walaupun dah lama tak menjengah blog,ada juga rakan blogger yang sudi menyinggah…Thanks korang..
Doakan aku dan baby selamat sehingga dilahirkan ye..Insya allah..akan berblogging bila kesihatan pulih seperti biasa..

Mommy Blogger For any Advertorial | Sponsor Post | Product Review | Food Review | kindly email me at sitirohaida81@gmail.com

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *