Uncategorized

Curi Masa Rehat Untuk Blogwalking

Assalamualaikum
Rindu rasanya nak blogwalking..Sejak di office ada masalah nak bukak blog,terus mood jatuh merundum.Yelah,bila balik kerja ,kalau sempat,ada jugak aku update entry dan blogwalking sebuah dua blog..Itupun blog yang senantiasa aku kunjungi.
Lately ni pulak nak pandang laptop dan tab pun dah rasa mual..pembawakkan sungguh la…
Tapi takpe..nanti semua dah kembali sedia kala,insha allah..aku akan sambung berblog macam dulu..
Pagi pagi dah bangun,sebab en.husband kita kerja hari ni..lepas siapkan sarapan,buatkan makanan untuk Fiyah,basuh baju,kemas rumah.Rehat sekejap lah kan..Sambil tu update blog kesayangan yang dah nampak kusam ni.
Tinggal nak sidai dan memasak je..Menu ringkas hari ni,Nasi ayam..Dah lama sangat tak buat nasi ayam ni.Masa fiyah baby kecik2 dulu,memang payah nak buat.Ni dah pandai duduk dalam walker,jadi ummi dia ada kesempatan lah nak buat untuk babah dia kan.
Insha allah,nanti dah selesai memasak dan tidurkan fiyah,aku sambung blogwalking lagi..banyak dah hutang ni..
Thanks korang yang senantiasa sudi menyinggah blog ni walaupun aku jarang nak singgah blog hang.Insha allah..nanti aku cuba curi masa di rumah untuk blogwalking..Ni pun dah curi masa untuk anak..Baru sorang,nanti dah masuk dua macam mana lah ye…hehehe

Mommy Blogger For any Advertorial | Sponsor Post | Product Review | Food Review | kindly email me at sitirohaida81@gmail.com

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *