kisahsidairy.com,  review product

Tersenarai dalam 50 Blogger yang berjaya dalam Giveaway Ephyra Skin Bar

Assalamualaikum
Wah..panjang kan tajuk entry ni…Macam biasa..tak delah mesra SEO sangat..Blogging ke laut selepas satu peristiwa tu..Nanti aku cerita kenapa selama ni mendiamkan diri dari berblogging ya..
Alhamdulillah..syukran..Tersenarai dalam 50 Blogger yang berjaya untuk mendapatkan Ephyra skin bar untuk di Review nanti..Memang aku selama ni mencari sabun yang sesuai dengan kulit muka aku ni..Dah pelbagai produk aku cuba…tapi masalah berminyak tu masih lagi menghantui muka aku ni..Dah boleh goreng telur kat pipi ni..hahaha
Aku antara 50 blogger yang berjaya di pilih untuk review Ephyra Skin Bar ni..Apa pun aku ucap tahniah kepada 49 blogger lain yang tersenarai..
Tak sabar nak rasa keistimewaan Skin bar ni.
Kalau nak tau tentang Ephyra skin bar ni,korang boleh la usha blog kak mialiana.

Mommy Blogger For any Advertorial | Sponsor Post | Product Review | Food Review | kindly email me at sitirohaida81@gmail.com

19 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *