Showing 39 Result(s)
kisahsidairy.com

CABARAN NOVEMBER #2 BY KATHY R’BAIN : HARI 2- Gambar Insan yang Disayangi

                                                                    Assalamualaikum Dah pun masuk cabaran hari kedua…Kali ni nak letak la gambar insan yang disayangi..Actually nak letak gambar insan insan yang disayangi..Kalau insan je,maknanya sorang ye yang sayang..hehehe Oklah…Sebelum tu of courselah insan yang disayangi aku …

FOOD REVIEW

Aiskrim Malaysia Sedap

Assalamualaikum Wah..inilah yang palin disukai oleh kanak kanak dan juga orang dewasa.tipulah kalau orang dewasa tak suka Aiskrim Malaysia ni. Sekarang ni bukan senang tau nak cari orang jual aiskrim ni.Kebanyakkan kedai jual paddle pop, emmm..apa entah lagi..aku pun tak ingat. Kebetulan semalam pergi rumah adik aku, ala…yang aku cerita adik aku sambut birthday anak dia.Bini adik aku memang jual aiskrim malaysia ni. Ni je yang aku bawak balik..eh..bukan..ni je …

RANDOM

Check Nuffnang Dah Selamat Sampai

Assalamualaikum Selamat berhujung minggu.apa aktiviti korang hari ni.Mesti ramai yang ada aktiviti luar hari ni kan.Aku cuma duduk rumah hari ni, kemas rumah, melayan anak dara sorang ni.My husband kan kerja hari ni, so terpaksalah duduk rumah je hari ni.semalam sempqt jugak balik kampung.Balik pun sebab adik aku celebrate birthday anak dia. Nih, aku saja nak cerita kat korang, check Nuffnang aku dah selamat sampai.alhamdulillah, ada juga rezeki untuk nur …

kisahsidairy.com RANDOM

Blogger buat duit online

Assalamualaikum Blogger juga boleh mendapatkan income pasif melalui Blog..Tak percaya??Tanyalah mereka mereka yang sudah berjaya mendapatkan income dari blog seperti blogger-blogger otai. Segala peluang untuk menjana pendapatan melalui berblog ini terlalu banyak dan terlalu luas.Cuma ianya bergantung kepada kita untuk membuat atau tidak.Buat duit secara online ni bukan mudah seperti yang disangka..Tetapi bila kita tahu cara dan kaedahnya.ia amat mudah untuk mendapatkan hasil yang lumayan Bagaimana membuat duit dengan Blog.Sebenarnya …

RANDOM

Dapat Free make up remover dari pixy

Assalamualaikum Cerita dah basi baru nak update kan.sebenarnya barang ni dah seminggu jugak sampai kat rumah.cuma belum sempat nak update entry Lepas ni bila dah make uo, boleh la tanggalkan make up menggunakan make up remover ni.Tapi masalahnya, bila masa aku bermake up.haha..pergi kerja pun cuma alas bedak johnson baby sahaja.Sedikit lip ice kat bibir, tu je. Emmm..nampaknya simpan jelah dulu, mana tau nanti berguna kan.. Oklah..nak lelapkan mata time …

kisahsidairy.com

Sedih :(

Assalamualaikum sumber :google Sebelum tu aku memang nak minta maaf sangat-sangat kat korang kerana lately ni aku jarang blogwalking.Memang aku akui,tak ramai yang dah nak menyinggah ke blog ni dek kerana aku tak membalas singgahan mereka tu. Korang nak tau tak,sebelum ni,memang aku blogwalking dan update entry menggunakan pc di office.Jarang aku gunakan tab untuk meng update entry dan blogwalking, Sambil buat kerja,sambil tu aku akan update dan blogwalking.Tapi sekarang …

kisahsidairy.com

Tukar Header Blog

Assalamualaikum Rasanya untuk tahun ni,aku dah banyak kali kot tukar header blog.Bukan ape,saja nak alih angin je.Lagipun header sebelum ni,aku yang buat sendiri. Kali ni,aku menggunakan khidmat Azhafizah dalam pembikinan header aku kali ni.Memang dah lama aim kerja-kerja blog dia.Kali ni memang teringin sangat nak header yang dia buat. Ternyata aku sangat puas hati dengan hasil kerja fiza.Kalau boleh nak fiza ubah template blog ni supaya nampak lebih kemas.Aku kalau …

kisahsidairy.com

Top Komentar Oktober 2014

Assalamualaikum First Of all,aku nak ucapkan berbanyak banyak terima kasih atas komen-komen yang diberikan pada setiap entry aku. Aku sangat menghargai setiap blogger yang datang memberi komen atau datang sebagai readers.Kerana tanpa korang,maka sepilah blog kisahsidairy ni. Mari kita terjah Top komentar Oktober 2014 http://akifimtiyaz3.blogspot.com/ http://www.azhafizah.com/ http://www.khirkhalid.com/ http://blogashalya.blogspot.com/ http://myfirdz-trulylove.blogspot.com/ Sally yatiey http://jnjikita.blogspot.com/ http://aunidenovella.blogspot.com/ http://mardiahdiana.blogspot.com/ http://mrs.secretary/

kisahsidairy.com ranking alexa

Update Terkini Ranking Alexa November

Assalamualaikum last aku update Ranking alexa blog kisahsidairy nie adalah bulan September.Boleh tengok di SINI.Memang aku akui,ranking alexa semakin menurun sejak ni.Mungkin kerana kurang update dan kurangnya visitors ke blog ni. Lately ni aku memang ada masalah untuk blogwalking.Kebiasaannya aku akan update dan blogwalking semasa bekerja.Bila dah takde kerja tulah aku curi-curi masa untuk update dan blogwalking,. Tapi sejak internet di office ada masalah,itu juga menjadi maslah bagi aku untukupdate …