Showing 39 Result(s)
INFO kisahsidairy.com

Kenali Wanita Dari Warna

Assalamualaikum Santai hujung minggu kan..sesambil tu jom kita melayan macam mana nak kenali wanita ni melalui warna..Eh..aku yang perempuan ni pun tak tau pasal tu..Takpe..kita baca dan share info nie ek..kalau berfaedah baguslah kan UNGUWanita yang suka warna ungu adalah:Seorang murah hati,Merdeka hatinya dan tidak mahu diperintah.Penuh inisiatif,Pandai tetapi tidak emosi,Dingin dan kehendaknya meluap-luap,Jarang berjaya.HITAMWanita yang suka warna hitam adalah:Seorang yang suka bermurung,Prihatin,Kuat menghadapi petaka apa sahaja,Tidak mudah terpengaruh,Setia pada …

kisahsidairy.com

CABARAN NOVEMBER #2 BY KATHY R’BAIN : HARI 1- Gambar Selfie Aku

                                                                Assalamualaikum Dapat juga join cabaran dari kak kathy.Bila takde idea untuk menulis,ini adalah langkah terbaik untuk kita ikuti supaya blog tidak terabai begitu sahaja kan Cabaran pertama di bulan November ini untuk hari pertama aku menjoinkan diri dalam …

PARENTING

Car Seat Untuk Nur Awfiyah

Assalamualaikum Lama benau aku tak cerita pasal Nur awfiyah kan.Dan dah lama juga aku tak bercerita pasal Parenting dan Lifestyle ni.Ini semua kerana kekangan masa dan masalah internet yang pernah aku ceritakan di dalam entry lama aku. Sekarang ni aku cuba cari inisiatif bagaimana untuk aku create entry dan publish dengan tiada masalah.Lepas dah dapat idea,terus lah aku buatkan..hehehe..AKu draft dulu entry aku kat emel,lepas tu aku emel balik,jadi dekat …

review product

Review Produk-Syampu Shayla

Assalamualaikum Siapa tak risau kan kalau kita ada masalah dengan kulit kepala.Lagi pulak bagi mereka yang bertudung macam aku ni.Kekadang sampai tak de masa nak  ambil tau.Tapi bila kulit kepala disinggahi kelumumur,maka masalah tu timbul Rambut yang ditutupi bukan sahaja boleh membuat kelumumur timbul,tetapi juga boleh menyebabkan rambut tidak sihat.Bila tidak sihat,pastinya rambut akan banyak gugur.Dan juga bagi mereka yang pernah buat rambut macam perangkan ke,buat curl ke,kerinting ke,mesti lama lama rambut akan …

PRODUK REVIEW

Review produk -Mirabella Skincare

Assalamualaikum Hi alls, Mirabella skincare set contains :- Mirabella Skincare Mirabella Uv Cream Mirabella Beauty Cream Mirabella Cleanser To cleanse and refresh your skin To get rid of pore clogged To balance and keep your skin well nourished No harmful ingredieants used such as hydroquinone and mercury. Removing excess make up,as these oily substances cannot efectively be removed through washing alone How to use Mirabella Skincare -Dispense desired amount onto …

kisahsidairy.com

Big Apple Menjadi Kemestian bila di Tesco

Assalamualaikum Siapa yang tak pernah merasa Big Apple Donut ni kan.Franchaize big apple ni pun dah kat manamana je.Memang senang nak cari.Sememangnya aku adalahsalahseorang peminat donut ni.Kalau dulu aku memang suka sesangat masuk Dunkin Donut , tapi bila kedainya sangat payah sekarang ni, so aku beralih arah ke Big Apple pulak. Eh!! Selain dari tu aku jugak suka makan dekat J Richo. Mana mana kedai ni, kalau aku nampak, mesti …