kisahsidairy.com

Takut Kita Nak Approved Friends

Assalamualaikum
Selamat malam…belek belek Facebook.Bila dah boring dok komen kat blog Denaihati untuk #cabaran #iphone5s tu, beralih pulak kat facebook ni.
Baru perasan yang aku tak approved friends yang berpuluh tu.Berpuluh je..bukan beratus pun.Lagi pulak aku bukan famous.Bukan senang aku nak approved rakan di facebook.Kekadang bila kita approved nama melayu, bila dah approved tetiba nama Awang Hitam pulak..acaner tu.
Last last aku kena tapis dulu mereka yang ade aku.Kebanyakkan yang aku tak approved tu profilenya meragui…So sebab tulah aku tak approved mereka ,mereka tu.

Kalau korang tengok nama mereka pun meragui kan.risau mereka ambil kesempatan bila aku approved diorang..
Abaikan jelah kan…aku bukan retis pun..

Mommy Blogger For any Advertorial | Sponsor Post | Product Review | Food Review | kindly email me at sitirohaida81@gmail.com

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *