kisahsidairy.com

CABARAN NOVEMBER #2 BY KATHY R’BAIN : HARI 1- Gambar Selfie Aku

                                                                Assalamualaikum

Dapat juga join cabaran dari kak kathy.Bila takde idea untuk menulis,ini adalah langkah terbaik untuk kita ikuti supaya blog tidak terabai begitu sahaja kan
Cabaran pertama di bulan November ini untuk hari pertama aku menjoinkan diri dalam cabaran ni adalah Gambar selfie aku.Sejujurnya.Dah jarang aku bergambar selfie.Kebanyakkan dengan Sibudak tenit tu.Kebanyakkan gambar banyak dia yang kongker…hehehe
Let’s see apa gambar selfie yang aku ada.
Gambar ni je yang ada dalam simpanan..hehehe…Masa ni raya…Yang lain ada tersimpan dalam Handphone babah awfiyah…
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeflickr

Blog tentang parenting, info, resepi masakkan ,panduan kerja di rumah, review produk, sharing info Johor, review makanan,

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE