kisahsidairy.com

CABARAN NOVEMBER #2 BY KATHY R’BAIN : HARI 1- Gambar Selfie Aku

                                                                Assalamualaikum

Dapat juga join cabaran dari kak kathy.Bila takde idea untuk menulis,ini adalah langkah terbaik untuk kita ikuti supaya blog tidak terabai begitu sahaja kan
Cabaran pertama di bulan November ini untuk hari pertama aku menjoinkan diri dalam cabaran ni adalah Gambar selfie aku.Sejujurnya.Dah jarang aku bergambar selfie.Kebanyakkan dengan Sibudak tenit tu.Kebanyakkan gambar banyak dia yang kongker…hehehe
Let’s see apa gambar selfie yang aku ada.
Gambar ni je yang ada dalam simpanan..hehehe…Masa ni raya…Yang lain ada tersimpan dalam Handphone babah awfiyah…

Mommy Blogger For any Advertorial | Sponsor Post | Product Review | Food Review | kindly email me at sitirohaida81@gmail.com

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *