nur awfiyah,  parenting blogger

Car Seat Untuk Nur Awfiyah

Assalamualaikum
Lama benau aku tak cerita pasal Nur awfiyah kan.Dan dah lama juga aku tak bercerita pasal Parenting dan Lifestyle ni.Ini semua kerana kekangan masa dan masalah internet yang pernah aku ceritakan di dalam entry lama aku.
Sekarang ni aku cuba cari inisiatif bagaimana untuk aku create entry dan publish dengan tiada masalah.Lepas dah dapat idea,terus lah aku buatkan..hehehe..AKu draft dulu entry aku kat emel,lepas tu aku emel balik,jadi dekat Tab aku just copy paste je dalam Blog..Kalau korang tak faham cerita aku takpelah kan.Abaikan..heheh
Ok..Meh aku nak cerita.Memang dah lama aku berhajat nak belikan Nur awfiyah car seat ni.Yelah..Nak beli yang beratus tu tak mampu..So aku beli je yang harga boleh tahan tu..Bawah Rm100.Itupun dari pendapatan aku berblog.
Korang klik SINI untuk paparan Lebih jelas ye
harga Car seat ni di Lazada Berharga RM93.00
Kalau nak tengok ciri ciri yang ada pada car seat ni boleh refer bawah ni

pecifications of Sweet Cherry LB321 Fiji Infant Carseat Brown

SKU
SW288TBAP2NBANMY-692865
Price
RM 93.00
Model LB321
Size (L x W x H) 69x42x58
Weight 2.5
Color Brown

Bila aku masukkan Awfiyah dalam baby car seat ni,wah kemain suka lagi dia,jakun sampai tersengih sengih budak montel ummi ni

1st Reaction dia masa aku masukkan dalam Car seat ni…
Meh aku tunjukkan pula gambar sebenar car seat ni ye

​Oklah kan tu..Lepas ni tak payah la pegang awfiyah sambil memandu…Walaupun dekat tapi bahaya sebab dia dah tak reti duduk diam sekarang ni.Risau juga kalau jadi macam macam nanti.
Dia paling suka kalau aku letak dalam car seat ni.Bagi je mainan satu,dia dah duduk diam..Kalau ke Taska lepas ni,dah tak risau sebab car seat dah ada kan…
So tu jelah Story aku pasal car seat ni.Impian aku untuk belikan awfiyah tercapai walaupun taklah mahal mana..Belanja ikut kemampuan kan..Lainlah kalau ada orang sponsor..Baru best..heheh

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeflickr

Blog tentang parenting, info, resepi masakkan ,panduan kerja di rumah, review produk, sharing info Johor, review makanan,

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE