review product

Review Produk-Syampu Shayla

Assalamualaikum
Siapa tak risau kan kalau kita ada masalah dengan kulit kepala.Lagi pulak bagi mereka yang bertudung macam aku ni.Kekadang sampai tak de masa nak  ambil tau.Tapi bila kulit kepala disinggahi kelumumur,maka masalah tu timbul
Rambut yang ditutupi bukan sahaja boleh membuat kelumumur timbul,tetapi juga boleh menyebabkan rambut tidak sihat.Bila tidak sihat,pastinya rambut akan banyak gugur.Dan juga bagi mereka yang pernah buat rambut macam perangkan ke,buat curl ke,kerinting ke,mesti lama lama rambut akan rosak kan.
Macam masalah yang aku hadapi adalah kelumumur dan rambut gugur.Kalau mandi tu,bila syampu rambut,masyaallah,dah macam orang sakit bila tengok banyak rambut gugur.Kalau dlu aku tak rajin guna satu syampu yang popular kat iklan,tapi bila kelamaan masalah kelumumur tu sering sangat menghantui aku.lagi pulak kalau aku campur syampu.Dari dulu aku memang cari syampu yang khas untuk kelumumur je.Tak de ke syampu yang all in one.jadi tak payah la aku nak beli pelbagai jenis untuk kelumumur dan rambut gugur.
Rasa dah botak sikit rambut dari dulu rambut lebat bukan main.
Pssst…dah lama nak cuba syampu ni sejak diiklankan.tapi ada je yang menghalang.Last last semalam,masa ku jalan kat Maslee berdekatan dengan rumah tu,aku nampak syampu Shayla ni.

Aku guna yang kelumumur sahaja

kali ni pun sama,aku memilih untuk membeli anti kelumumur.Syampu SAFI SHAYLA Anti Kelemumur. Mengandungi Habbatus Sauda serta bahan aktif ZPT dan Menthol yang mencegah kelemumur bermula dari cucian pertama serta haruman yang mampu kekal sehingga 24 jam.
Baunya aku suka,sangat wangi.yang aku suka pasal safi shayla ni,ianya mengandungi habbatus sauda.

​Lepas ni harum semerbak la kan rambut aku ni.Untuk size yang kecil harganya rm7.70(600ml) dan rm12.70(320ml) Murah dan berbaloi.Pakai sikit pun dah banyak buih..i loikee

Kat mana nak dapatkan ni?
Di mana mana pasaraya pun ada jual,kedai runcit biasa pun aku rasa ada jual.so takde masalah sangat nak cari.sambil shopping barang dapur pun boleh rembat sekali syampu ni..hehehe..
nak tau lebih lanjut tentang Safi Shayla ni boleh layari laman web SAFI SHAYLA
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeflickr

Blog tentang parenting, info, resepi masakkan ,panduan kerja di rumah, review produk, sharing info Johor, review makanan,

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE