Uncategorized

CABARAN NOVEMBER #2 BY KATHY R’BAIN : HARI 2- Gambar Insan yang Disayangi

                                                                    Assalamualaikum

Dah pun masuk cabaran hari kedua…Kali ni nak letak la gambar insan yang disayangi..Actually nak letak gambar insan insan yang disayangi..Kalau insan je,maknanya sorang ye yang sayang..hehehe
Oklah…Sebelum tu of courselah insan yang disayangi aku adalah Emak,ayah,adik beradik,suami,anak aku cik fiyah tu.dan mereka yang senantiasa ada bersama aku susah dan senang..tapi kalau nak masukkan semua..mau berat entry ni kan..
Masa ni ramai yang tak ready dan tak complete…tapi sebahagian dari insan yang aku sayangi.
Ok..jumpa di cabaran seterusnya ya

Mommy Blogger For any Advertorial | Sponsor Post | Product Review | Food Review | kindly email me at sitirohaida81@gmail.com

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *