kisahsidairy.com,  review food

Big Apple Menjadi Kemestian bila di Tesco

Assalamualaikum
Siapa yang tak pernah merasa Big Apple Donut ni kan.Franchaize big apple ni pun dah kat manamana je.Memang senang nak cari.Sememangnya aku adalahsalahseorang peminat donut ni.Kalau dulu aku memang suka sesangat masuk Dunkin Donut , tapi bila kedainya sangat payah sekarang ni, so aku beralih arah ke Big Apple pulak. Eh!! Selain dari tu aku jugak suka makan dekat J Richo. Mana mana kedai ni, kalau aku nampak, mesti aku nak masuk.
Satu kemestian jug bila aku shopping di tesco seri alam, pasti sebelum balik, aku akan singgah kedai ni.Aku memang suka donut ni sebab ianya lembut dan mudah di makan.

Bila tengok donut donut di jual di kedai ni, rasa macam nak test je semua donut tu.tapi yang aku suka sangat adalah pink twister, white cashew, choclate dan banyak lagi la..
Ni antara yang aku bawak balik semalam.
Aku ambil set yang 12 pcs untuk rm25.Disebabkan ramai kat rumah tu, kenalah beli banyak sikit.Kalau takat 4 biji donut tu, rileks je aku habiskan..hehehe
Sedap dan lazat, tapi tak boleh la kan makan selalu.takut obesiti pulak

Mommy Blogger For any Advertorial | Sponsor Post | Product Review | Food Review | kindly email me at sitirohaida81@gmail.com

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *