Uncategorized

Check Nuffnang Dah Selamat Sampai

Assalamualaikum
Selamat berhujung minggu.apa aktiviti korang hari ni.Mesti ramai yang ada aktiviti luar hari ni kan.Aku cuma duduk rumah hari ni, kemas rumah, melayan anak dara sorang ni.My husband kan kerja hari ni, so terpaksalah duduk rumah je hari ni.semalam sempqt jugak balik kampung.Balik pun sebab adik aku celebrate birthday anak dia.
Nih, aku saja nak cerita kat korang, check Nuffnang aku dah selamat sampai.alhamdulillah, ada juga rezeki untuk nur awfiyah.Boleh la aku belikan car seatuntuk dia, memandangkan tak lama lagi awfiyah akan dihantar ke Taska.

Walaupun tak banyak, tapi boleh la tambah tambah buat beli car seat tu nanti.
Ini merupakan kali ketiga aku cashout Nuffnang.
Still tak boleh nak blogwalking lagi…nanti aku bayar hutang korang ye..oklah.kita jumpa lagi di entry yang lain.
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeflickr

Blog tentang parenting, info, resepi masakkan ,panduan kerja di rumah, review produk, sharing info Johor, review makanan,

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE