kisahsidairy.com

Sedih :(

Assalamualaikum
sumber :google
Sebelum tu aku memang nak minta maaf sangat-sangat kat korang kerana lately ni aku jarang blogwalking.Memang aku akui,tak ramai yang dah nak menyinggah ke blog ni dek kerana aku tak membalas singgahan mereka tu.
Korang nak tau tak,sebelum ni,memang aku blogwalking dan update entry menggunakan pc di office.Jarang aku gunakan tab untuk meng update entry dan blogwalking,
Sambil buat kerja,sambil tu aku akan update dan blogwalking.Tapi sekarang ni,aku nak bagitahu kat korang yang aku tak dapat lagi nak update entry di office.Ini semua sebab external internet kat office ada masalah.Aku tak taulah samada,memang diorang yang buat masalah atau memang bermasalah..Aiikkk…Korang faham ke.
Tapi,insha allah,jika diberikan masa ,aku akan blogwaking walaupun tak sekerap dulu.Kalau korang perasan,aku cuma dapat komen di post komen google plus sahaja..korang faham tak..emmm..aku pun tak berapa nak faham.
So,sekali lagi aku nak minta maaf ye.Bukan sebab aku blogger sombong,atau kekwat.Selalunya aku akan tetap membalas komen korang jika korang datang singgah blog aku kan.
p/s : semua entry aku autopublish ..
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeflickr

Blog tentang parenting, info, resepi masakkan ,panduan kerja di rumah, review produk, sharing info Johor, review makanan,

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE