kisahsidairy.com,  review product

Dapat Free make up remover dari pixy

Assalamualaikum
Cerita dah basi baru nak update kan.sebenarnya barang ni dah seminggu jugak sampai kat rumah.cuma belum sempat nak update entry
Lepas ni bila dah make uo, boleh la tanggalkan make up menggunakan make up remover ni.Tapi masalahnya, bila masa aku bermake up.haha..pergi kerja pun cuma alas bedak johnson baby sahaja.Sedikit lip ice kat bibir, tu je.
Emmm..nampaknya simpan jelah dulu, mana tau nanti berguna kan..
Oklah..nak lelapkan mata time rehat ni.

Mommy Blogger For any Advertorial | Sponsor Post | Product Review | Food Review | kindly email me at sitirohaida81@gmail.com

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *