kisahsidairy.com

Tukar Header Blog

Assalamualaikum
Rasanya untuk tahun ni,aku dah banyak kali kot tukar header blog.Bukan ape,saja nak alih angin je.Lagipun header sebelum ni,aku yang buat sendiri.
Kali ni,aku menggunakan khidmat Azhafizah dalam pembikinan header aku kali ni.Memang dah lama aim kerja-kerja blog dia.Kali ni memang teringin sangat nak header yang dia buat.
Ternyata aku sangat puas hati dengan hasil kerja fiza.Kalau boleh nak fiza ubah template blog ni supaya nampak lebih kemas.Aku kalau bab koding ni,memang failed.Memang banyak kali la berubah-ubah.
Thanks fiza kerana merealisasikan impian header idaman tu.Next time nak cantikkan template pulak.
Nak tengok hasil yang fiza buat..
Cantikkan..
If korang nak menggunakan khidmat dari Fiza ni,boleh la menghubungi beliau.
Nak tengok Portfolio dari fiza,klik SINI

Mommy Blogger For any Advertorial | Sponsor Post | Product Review | Food Review | kindly email me at sitirohaida81@gmail.com

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *