kisahsidairy.com,  ranking alexa

Update Terkini Ranking Alexa November

Assalamualaikum
last aku update Ranking alexa blog kisahsidairy nie adalah bulan September.Boleh tengok di SINI.Memang aku akui,ranking alexa semakin menurun sejak ni.Mungkin kerana kurang update dan kurangnya visitors ke blog ni.
Lately ni aku memang ada masalah untuk blogwalking.Kebiasaannya aku akan update dan blogwalking semasa bekerja.Bila dah takde kerja tulah aku curi-curi masa untuk update dan blogwalking,.
Tapi sejak internet di office ada masalah,itu juga menjadi maslah bagi aku untukupdate dan blogwalking.Diakui tak ramai yang ingin menjengah ke blog aku ni.Mungkin kerana kurangnya aku blogwalking ke blog2 mereka.
Ini juga adalah entry autopublish,kekadang aku hanya boleh update melalui tab sahaja.yelah,menggunakan tab menjadi satu masalah bagi aku.Kurang selesa pulak kan menggunakan tab berblogging dan blogwalking
Ok..letss check it out,berapa penurunan ranking alexa di blog sidairy nie
alexa
Insha allah,kalau takde ape masalah,aku akan cuba blogwalking dan maintainkan  ranking ALEXA ni
Bagi korang yang ingin mengetahui ranking alexa blog korang,boleh la check dekat SINI
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeflickr

Blog tentang parenting, info, resepi masakkan ,panduan kerja di rumah, review produk, sharing info Johor, review makanan,

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE