blogger,  kisahsidairy.com

Mini Gathering Blogger di JB

                                                                  Assalamualaikum

Happy sunday korang.ingat nak letak Mini gathering Blogger Johor, tapi disebabkan tak semua blogger orang JB, salah satunya  Bro Framestone la kan..so terpaksalah tukar tajuk entry ni.
Setelah sekian lama kitorang blogger jb ni, nak buat gathering , akhirnya Dataran Johor bahru menyaksikan pertemuan kami dan disertai guest dari KL nun sana, Bro Framéstone.

Perancangan yang cukup singkat, akhrinya kami bertemu di Steamboat Dataran Johor Bahru.

Memang seronok berkumpul ramai ramai ni kan.banyak cerita yang dikongsikan oleh kami.memang rasa happening sangat.Malam tu blogger yang terlibat adalah Aku, Mialiana, Mamaniza, Mar mansor dan juga guest kitorang malam tu Bro Framestone.
Inilah kali pertama kami bertentang mata, kecuali mamaniza.Dah banyak kali juga jumpa dia..
Bila berjumpa macam ni, rasa tak kekok nak bercerita itu ini.Dah macam lama kenal pulak.

Masa ni mar belum sampai lagi..sebahagian kecil blogger-blogger JB..of courselah korang kenalkan semua tu.Yang tak kenal tu antara husband2 blogger ye.
Mama & papa blogger
Sempat lagi bergambar sebelum balik.aku adalah diantara orang yang terawal balik malam tu.yelah, bawa awfiyah, risau di terlalu kepenatan kan.
So berakhirlah Mini Gathering kitorang malam tu.
Segmen pencarian bloglist dah pun tamat semalam..terima
kasih yang sudi join.
Senarai peserta akan di update secepat mungkin..
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeflickr

Blog tentang parenting, info, resepi masakkan ,panduan kerja di rumah, review produk, sharing info Johor, review makanan,

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.