Uncategorized

Internet bermasalah

Assalamualaikum
Dua hari termasuk hari ni, ada masalah dengan internet.Memang tak boleh nak blogwalking ataupun update entry sekalipun dengan iternet yang bermasalah macam ni.
Apa pun tak boleh buat.stress dah tahap gaban bila semu kerja tak boleh nak siapkan. SEGMEN PENCARIAN BLOGLIT NOVEMBER & DISEMBER KISAHSIDAIRYDOTCOM masih lagi berlangsung dan akan tamat pada jam 12 malam nanti.
Sebelum tu aku nak minta maaf kat korang yang singgah tapi tidak terbalas komen korang tu.insha allah, bila masalah internet selesI aku akan membalas segala komen korang.
HNya dapat klik +G korang je..ni pun aku update entry guna tab sahaja.yelah..takat update kat tab ni, taklah sepuas menggunakan komputer kan..akh kurang selesa guna tab..hehehe
Harap korang dapat support segmen dari aku…thanks..

Mommy Blogger For any Advertorial | Sponsor Post | Product Review | Food Review | kindly email me at sitirohaida81@gmail.com

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *