Uncategorized

CPUV baru Sepanjang Percutian

Assalamualaikum
Dah beberapa hari tak menjenguk blog.Sepanjang percutian itu jugak,ada juga CPUV yang menjengah dekat blog nie.
Percutian atau Emergency Leave beberapa hari tu tanpa dirancang.Nama pun Emergency Leave kan.
Oklah..tak nak campur adukkan entry CPUV nie dengan percutian panjang aku tu.
By the way,thanks jugak kat korang ,walaupun empunya blog tak pedulikan blog sepanjang 5 hari bercuti tu,ada juga yang sudi menjengah blog.sayang korang.
2 CPUV yag menjengah tu adalah MGIA parents campaign dan satu lagi nie..
2 CPUV yang melekat..
Ada banyak kerja yang tertangguh,aku settlekan dulu mana yang penting na,nanti aku sambung cerita pasal cuti aku tu kat next entry ye

Mommy Blogger For any Advertorial | Sponsor Post | Product Review | Food Review | kindly email me at sitirohaida81@gmail.com

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *