kisahsidairy.com,  motherhood,  nur awfiyah,  parenting blogger

Nur Awfiyah Suka Dengan Walker

Assalamualaikum
Selamat Pagi korang.Ada yang dah bercuti ke hari nie.Mood nak bercuti esok makin terasa…Mesti rakan India kita dah bercuti hari ni kan..Tapi kesian kat sorang kawan India nie,Esok nak raya,hari nie baru gaji..Itupun tak tentu lagi gaji masuk pukul berapa.Company ni memang ada rasist sikit..Siapa yang tahan tu,boleh la teruskan kerja kat sini..Macam aku lah kan…hehehe
Ok..Back to our story eh..Hari sabtu tuari aku dah belikan walker untuk anak dara sorang nie..EH…nenek dia belanja walker untuk cucu…Aku ada ceritakan kat ENTRY ni.
Punya seronok dia kayuh kaki gerakkan walker dia tu..Tapi dia tolak ke belakang..Cuma bila dah masuk walker ni,tak boleh la lama-lama kan..sebab sakit badan pula..Nak² dia belum pandai lagi nak tegakkan badan dia dengan betul.
Masa 1st time masuk walker…sorry ye..quality gambar kurang memuaskan sbab berada dalam keadaan gelap.

Pose comel dari Nur awfiyah .Hi auntie n Uncle…kita dah ada walker baru 

ralit main denga bola-bola tu…
Walker nie dah pun berada di rumah baby sitter.Yelah..awfiyah pun siang dia kat sana kan..Kalau letak kat rumah,tak tau pulak bila masa dia nak bermain dengan walker.
Oklah..see uols jap lagi ek..ada kerja yang kena buat nie..

Mudahnya Berniaga di FB

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeflickr

Blog tentang parenting, info, resepi masakkan ,panduan kerja di rumah, review produk, sharing info Johor, review makanan,

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.