kisahsidairy.com,  motherhood,  nur awfiyah,  parenting blogger

Dah Payah Nak Tido

Assalamualaikum
Si budak Montel Awfiyah ni dah payah nak tidur…Kakak sepupu dia semua dah tidur.Dia sorang yang berjaga tengahari tadi..Gambar ni SIL aku yang kirim melalui Telegram.
Sejak ada Telegram ni,senanglah dia nak hantar gambar awfiyah..apa yang dia buat,semuanya akan di snap picture lepas tu dihantar ke Telegram..AKu memang download Telegram untuk desktop.Jadi tak payah nak sibuk sangat sekejap² tengok handphone..Kang tak pasal-pasal cctv tu plak yang snap gambar aku dok main phone je.
Rindu pulak kat budak montel ni,tu yang suruh selalu SIL hantar gambar…ececeh..ngengada sangat kan..macam tak jumpa anak kat rumah..emmm…tu jawapan orang yang anak-anak dah besar..Yang macam aku ni,orang yang baru je dapat anak ni,perasaan memang macam tu..kekadang rasa nak duduk rumah je,main main ngan dia..Tamo keje dah..
Sekarang nie dia lebih suka orang dirikan dia..Sesambil tu sukalah dia melompat-lompat..sampai lenguh tangan siapa yang pegang dia..Kekadang bila dah penat sangat,saja letakkan dia kat toto..tamo angkat dah…adeh..lama-lama boleh kurus jadiknya tangan ummi nie..
Lambat pulak rasanya nak balik..Cepatlah 4.45 petang..nak balik dah ni…hehehe

Mommy Blogger For any Advertorial | Sponsor Post | Product Review | Food Review | kindly email me at sitirohaida81@gmail.com

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *