INFO,  kisahsidairy.com,  motherhood,  nur awfiyah,  parenting blogger

Monthly Check Up Nur Awfiyah Hari ni

Assalamualaikum
Selamat hari isnin korang..FUhh…Halfday hari ni.Nak hantar Nur awfiyah Monthly check up hari ni.
Kalau nak ikutkan nak je ambil cuti satu hari,tapi sayang pulak cuti tu..So,lebih baik halfday jelah.Lagipun appointment pukul 3 petang.Banyak lagi masa.
Kerja pagi ni,settelkan dokumen untuk test esok..Prepare awal-awal,taklah kelam kabut sangat esok..hehe
Hari nie Nur awfiyah kena lagi injection untuk 6 bulan.
Kalau korang nak tau pasal suntikan yang perlu bayi dapat semasa proses pembesaran mereka seperti di bawah ni
jadual suntikan bayi
SO hari nie awfiyah akan dapat suntikan untuk campak..Risau dah nie takut dia demam..
Tapi aku ada amalkan petua nie sebelum awfiyah diberi suntikan iaitu memberikan dia ubat demam sebelum ke klinik..Aku tak pasti benda nie boleh atau tidak tanpa saranan doktor,SO far awfiyah takdelah demam sebelum-sebelum nie..Risau jugaklah…emmm,,.Harap dia sentiasa sihat hendaknya..amin..

Mommy Blogger For any Advertorial | Sponsor Post | Product Review | Food Review | kindly email me at sitirohaida81@gmail.com

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *