Uncategorized

Merasai Kehebatan Cendolah Rolla dari Mamaniza.com

Assalamualaikum
Cerita semalam,baru hari ni dapat update.Disebabkan semalam masih bercuti,maka,dapatlah berjumpa dengan Owner blog Mamaniza ni..Of courselah korang kenalkan siapa pemiliknya..
Beliau adalah seorang blogger yang sedang pun membuat satu perniagaan Cendol yang telah diinovasikan mengikut peredaran zaman.
Perbezaan Cendolah Rolla ini dengan cendol biasa,adalah penggunaan santan yang digantikan dengan karamel.Terdapat lebih dari 20 karamel yang berasaskan rasa cendol dengan pelbagai rasa dan variasi.
Mamaniza juga merupakan usahawan pertama yang menjadi Nadi Penggerak Cendolah Rolla di Malaysia ni.Wow..Syabas mama..
Kepada Korang khasnya warga Johor,jangan lepaskan peluang merasai Cendol yang diinovasikan dengan cara moden ini.Mamaniza akan update Event-event yang akan diadakan sekitar Johor Bahru,
Semalam bertempat di Taman Tasik Pasir Gudang,pertemuan antara blogger mama dan aku berjalan dengan lancar.Mengenali mama,memang mudah kerana mama jugak seorang yang humble dan senang dibawak berbual.Dah macam lama kenal je dengan mama nie.
Sempat jugak merasa 3 flavour dari Cendolah Rolla iaitu Cendolah Elganthia Cornisia, Crushico Shake Strawberry and tapau satu lagi Crushico Shake Apple..Memang mabless sangat.
Semalam sempatlah merasa 3 jenis cendol yang sangat superb…rasa teringin lagi tekak ni nak merasai Cendolah Rolla nie.
Kepada warga JB, Cendolah Rolla nie akan berada di Tasik Pasir gudang jika tidak terlibat dengan Event-event lain.

Jangan lupa untuk Like Fanpage Cendolah Rolla ini untuk mengetahui lebih lanjut dimana event-event Cendolah Rolla ini akan berada,

Mommy Blogger For any Advertorial | Sponsor Post | Product Review | Food Review | kindly email me at sitirohaida81@gmail.com

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *