Uncategorized

Dua Cpuv Singgah Di Blog

Assalamualaikum
Dah lama kot aku tak update entry.Ini gara gara Babysitter Nur Awfiyah balik kampung dari hari jumaat lagi.
Emmm..nanti aku ceritalah pasal Nur Awfiyah dan babysitter tu.
Ni aku nak cerita pasal cpuv yang datang menyinggah kat blog aku.
Dua Cpuv dari Nuffnang iaitu Kasi App campaign dan juga Sunsilk Silhoutte.Nasib baik aku takbuang Nuffnang dari blog..hehehe..
Oklah..itu je aku nak update..sedikit penghargaan aku kepada Nuffnang. Yelah nK joint event blogger memang tak dapatlah kan.almaklum, kebanyakkan event di luar dari Jb, so terpaksalah redha..bahaha
Till meet uols again ..esok update lagi.

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeflickr

Blog tentang parenting, info, resepi masakkan ,panduan kerja di rumah, review produk, sharing info Johor, review makanan,

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE