kisahsidairy.com,  nuffnang

CPUV Sime Darby LPGA 2014

Assalamualaikum
Alhamdulillah…Dah terima dua CPUV untuk bulan ni..Walaupun rezeki sikit,tapi berbaloilah kan.
Bukan aku taknak bertukar kepada yang lain.Tapi bagi aku ,sebelum nilah pernah masuk advertisor lain,tapi banyak iklan yang sensored yang tak sesuai dengan blog aku.
Lagi satu,kebanyakkan publisher mana nak bagi offer kat blogger picisan macam aku nie.Lainlah pageview sehari berpuluh ribu..Ini tak sampai pun 3k sehari.
Setakat nie adalah jugak job yang masyuk walaupun tak banyak.Oklah..nak cerita banyak pun tak best jugak kan.
CPUV kedua yang aku dpat adalah dari Simedarby LPGA 2014
Klik sini untuk maklumat lanjut

Baru cakap nak merajuk,dah masuk satu lagi CPUV bulan nie.Nasib baik Nuffnang baik hati..kalau tak nak cari lain dah..hehehe
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeflickr

Blog tentang parenting, info, resepi masakkan ,panduan kerja di rumah, review produk, sharing info Johor, review makanan,

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE