kisahsidairy.com,  nuffnang

CPUV Sime Darby LPGA 2014

Assalamualaikum
Alhamdulillah…Dah terima dua CPUV untuk bulan ni..Walaupun rezeki sikit,tapi berbaloilah kan.
Bukan aku taknak bertukar kepada yang lain.Tapi bagi aku ,sebelum nilah pernah masuk advertisor lain,tapi banyak iklan yang sensored yang tak sesuai dengan blog aku.
Lagi satu,kebanyakkan publisher mana nak bagi offer kat blogger picisan macam aku nie.Lainlah pageview sehari berpuluh ribu..Ini tak sampai pun 3k sehari.
Setakat nie adalah jugak job yang masyuk walaupun tak banyak.Oklah..nak cerita banyak pun tak best jugak kan.
CPUV kedua yang aku dpat adalah dari Simedarby LPGA 2014
Klik sini untuk maklumat lanjut

Baru cakap nak merajuk,dah masuk satu lagi CPUV bulan nie.Nasib baik Nuffnang baik hati..kalau tak nak cari lain dah..hehehe

Mommy Blogger For any Advertorial | Sponsor Post | Product Review | Food Review | kindly email me at sitirohaida81@gmail.com

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *