Challenging post

Cabaran 30 Hari :Hari 25 -Berita Terkini hari ini yang aku baca

Assalamualaikum
Terlepas lagi satu hari untuk cabaran 30 hari kelabbloggerbenashaari nie.Gara-gara semalam spend time dengan Nur awfiyah,al-maklumlah..aku ada full day hanya hari ahad..Hari ahad la aku dapat spend the whole time dengan Nur awfiyah.Hari biasa aku dapat jumpa dia malam je.Malam pun dia dah tidur awal.
Bila dah satu hari spend masa dengan dia,rasa macam nak berhenti kerja je..Boleh spend masa lebih banyak dengan dia..Tapi kewangan tak mengizinkan untuk en.husband sahaja bekerja .Maklumlah kan kalau duduk dibandar nie.Banyak nak pakai duit.Takat cukup makan pakai tu boleh la.tapi kalau nak berbelanja lebih dari biasa tu,memang takdelah kan..boleh buat simpanan untuk hari tua..hehehe
Oklah,meh aku nak cerita kat korang pasal berita yang aku baca hari nie kat Metro.Tiap-tiap pagi memang melayan nie dulu.Bapa Geram Tiru aksi biawak .Nih pasal kekejaman seorang bapa yang aku anggap paling bodoh di dunia nie.Desperate sangat ke sampai berani buat anak macam tu..Rasa nak meroyan tengok laki macam nie..Nak kata takde otak,cukup complete Allah swt bagi kat dia.Kerana terdesak ke?terdesak ada sebabnya,Kalau dah sampai macam tu sekali,aku pasti lelaki tu bukan seorang bapa yang bertanggungjawab..betul tak.
Foto
Bila gaduh laki bini,anak jugak jadi mangsa.Takde perasaan ke bila anak tu menangis,meronta-ronta minta dilepaskan..Subhannallah…
Nak baca cerita selanjutnya,korang boleh dapatkan Harian Metro suratkhabar ataupun online sahaja.

Meh terjah Cabaran-cabaran yang lain disini :-
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeflickr

Blog tentang parenting, info, resepi masakkan ,panduan kerja di rumah, review produk, sharing info Johor, review makanan,

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE