Challenging post

Cabaran 30 Hari :Hari 24 -Rumah Impian Aku?

Assalamualaikum
Ni yang best cerita nie..Memang syok lah..Siapa yang takde impian..semua orang ada impina kan.
Salah satunya rumah idaman korang.Rumah yang korang impikan untuk korang diami.
Fuhhh…meh tengok..agak-agak tenang tak tengok rumah macam nie
Ni kawasan rumah aku…penuh kehijauan
lagi satu macam nie

verangan tak menghengatkan..yang peliknya mesti nak ada swimming pool.Macam ler reti sangat dia nak berenang.

tapi apa pun rumah idaman yang mampu dimiliki..asal tenang dan tidak menyakitkan mata memandang.

**ihsan gambar dari google
Meh terjah Cabaran-cabaran yang lain disini :-
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeflickr

Blog tentang parenting, info, resepi masakkan ,panduan kerja di rumah, review produk, sharing info Johor, review makanan,

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE