Nagging

Dah Bertukar Kepada Astro Njoi

Assalamualaikum
Malam-malam nie tetiba idea datang mencura-curah untuk update entry.Nasib baik Nur awfiyah dok lena tidur..
Bak kata Nora Danish…KITA NJOI!!!!.
Ingat tak,dulu aku ada terbitkan buku entry pasal nak tukar kepada Astro Njoi..Yea…BERTUKAR!!!
tara….hehehe..dahpun bertukar..
Rasa dah 4 hari tak dapat tengok tv,start dari hari isnin tuari.Kesian MIL tak boleh nak buat pape..Lainlah kitorang nie,bila bosan boleh layan tab,games,youtube..Tapi MIL nak layan ape..Layan cucu jelah kan..heheh
astro njoi
Eh..Korang dah baca dah entry aku pasal entry NJOI tu..Sila baca kat SINI
Kenapa ambil mas 48 jam nie..Ni gara-gara gatal kot nak tengok AF,dah terlebih satu hari.Patutnya en.husband call astro hari ahad untuk close acc..Tapi disebabkan wife dia gatal sangat tunggu satu hari,dah kena tunggu lagi 48 jam.
astro njoi
Apa bestnya NJOI nie.
Jawapan aku.Tak payah nak sibuk membayau tiap-tiap bulan.Hanya bayar sekali je,lepas tu NJOI ler ko tengok channel yang TERPILIH sahaja.No lebih-lebih.Kalau nak lebih,korang kenalah topup channel berbayar tu.

Channel yang aku dapat tu oklah sebab yang tengok tv my MIL je.Aku jarang tengok tv..
Meh sini aku tunjukkan channel yang dapat dalam astro Njoi nie

So lepas nie boleh la simpan duit untuk Nur awifyah…tak yah dah nak bayar-bayar bil lagi..Bil yang ada pun dah melambak…Maklum ler,sekarang nie semua naik kan..

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeflickr

Blog tentang parenting, info, resepi masakkan ,panduan kerja di rumah, review produk, sharing info Johor, review makanan,

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE