Uncategorized

iPhone 5s gajet impian setiap blogger

Assalamualaikum
iphone 5s
Nih..Nak kabo kat korang nie..Sape yang taknak Iphone 5S nie..sila bagi aku..Memanglah impian aku nak memiliki Iphone ni..Nak warna gold nie..Eh..sape tak suka..cuba bagitau kat aku nih..
Kenapa aku nak memiliki Iphone 5s ni..Of courselah kerana ciri-ciri yang ada pada Iphone ni.Ramai yang memilih untuk memiliki Iphone kerana kelebihan yang ada padanya.yang aku paling suka adalah bila ambil gambar….sangat-sangatlah cantik gambar tu tau…macam mana aku tau???Officemate aku dah pakai..dah godek-godek…Tu yang nak sangat memiliki Iphone ..hehe
As a blogger,bila ambil gambar cantik,dan dipaparkan di blog,readers akan suka melihatnya..Kita kena tahu apa yang readers kita suka dalam blog kita kan..Kalau gambar yang dipostkan tu cantik,ianya menarik minat readers untuk membaca entry-entry kita selanjutnya…tak gitu..Bagi personal blogger macam aku nie,banyak yang nak diceritakan berdasarkan gambar yang diambil..ececeh..Kalau Food review blogger,lagilah berguna kan..Tak kiralah sesiapa pun,pasti akan mempunyai impian untuk memiliki Iphone 5s nie..
gambar iPhone 5S
Iphone 5s ni memiliki ciri-ciri ni:-
  • A7 cip pemprosesan berasaskan 64-bit
  • Warna – emas, putih (silver), kelabu.
  • Ultrafast LTE wireless.
  • 8-megapixel iSight (Dua LED untuk flash)
  • Pengimbas cap jari (TouchID)
  • Mod burst (merakam sehingga 10 rakaman dalam sesaat)
  • SloMo (merakamkan video HD (720p) pada kadar 120fps)
  • Sistem operasi : iOS 7

Fungsi camera :
  • 8 megapixels with 1.5Β΅ pixels
  • Ζ’/2.2 aperture
  • Sapphire crystal lens cover
  • True Tone flash
  • Backside illumination sensor
  • Five-element lens
  • Hybrid IR filter
  • Autofocus
  • Tap to focus
  • Face detection
  • Panorama
  • Burst mode
  • Photo geotagging.
Nak lebih menarik,tengok review nie
Sumber:Youtube
Hah!!!..taknak lagi…Kalau nak beli memang ler kurang kemampuan..So dengan adanya Cabaran Iphone anjuran Denaihati .Boleh la mencuba nasib untuk memilikinya.

Siapa yang tak kenal dengan Blogger Denaihati nie..Blog Denaihati nie adalah antara Top 10 blog Malaysia mengikut Ranking Alexa.Denaihati.com juga pernah menerima Anugerah  Best Blog of the year 2012,Most Creative Blog 2013 dan Best personal Blog 2013.

Tiga Iphone 5s untuk dimiliki oleh Blogger yang bertuah.Ada beberapa tugasan yang perlu kita buat untuk mendapatkan Iphone nie.Insyallah..aku akan terus mencuba..Korang boleh la ke blog Denaihati  



Hadiah Bagi Cabaran Iphone 5s ni 

Hadiah Utama : Tiga Unit Iphone 5S 16GB untuk 3 pemenang
Hadiah Saguhati : Wang Tunai akan diumumkan jumlah dan kategori di entri yang lain.

Perlu menyiapkan Tugasan Pertama Cabaran Iphone 5s nie sebelum 11.59pm,24/8/2014

Contest iPhone 5s Gajet Impian Setiap Blogger dianjurkan oleh Denaihati.com bersama sponsor-sponsor hebat:


Arwah Syuhada Baharudin (http://www.syuhada1981.com @ http://syuhadabaharudin.com) juga salah seorang penaja. Kita sama-sama sedekahkan Al Fatihah untuk arwah semuga tajaan ini menjadi sedekah yang terima oleh ALLAH

Mommy Blogger For any Advertorial | Sponsor Post | Product Review | Food Review | kindly email me at sitirohaida81@gmail.com

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *