Challenging post

Cabaran 30 Hari :Hari 16 -Siapa,Bagaimana Anda 10 Tahun Lagi

Assalamualaikum
sumber:google
Bagaimana aku 10 tahun lagi kan..sebelum tu mestilah umur dah mencecah 4 series..But.Life Begins at 40..agak-agak masa tu cantik lagi tak macam sekarang nie..Cantik ke???ahaks…ade kesah..
Mungkin masa tu aku dah menjadi suri rumah sepenuh masa,masih menjadi seorang blogger,entah-entah dah menjadi blogger retis macam blogger Ben Ashaari..ahaksss…dush sekali.perasan lebih,Eh..tapi mana tau,mimpi jadi kenyataan.,bukan mimpi kencing malam tau.Nak jadi ummi kepada anak-anak aku,isteri kepada en.husband aku,nak melihat anak-anak aku berjaya..insyallah…macam dah lari topik je..
Ataupun dah berjaya menjadi usahawan terkenal tudung..hehehe..mana tau kan..memang  kalau boleh 10 tahun akan datang aku nak jadi seseorang yang berjaya dalam apa jua bidang yang aku ceburi..bidang apa yang aku ceburi sekarng ni ek..just blogging and part time business je lah..
Meh terjah Cabaran-cabaran yang lain disini :-
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeflickr

Blog tentang parenting, info, resepi masakkan ,panduan kerja di rumah, review produk, sharing info Johor, review makanan,

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE