Challenging post

Cabaran 30 Hari :Hari 15 – Surat Untuk Seseorang

Assalamualaikum
Lambat sikit update untuk hari nie .Bukan lambat update entry ye..lambat update untuk cabaran 30 hari ni ha..
Fuhh…sebelum balik nie,sempatlah up sikit entry untuk hari yang ke15 ni..hehehe
surat
sumber:google
Untuk cabaran hari yang ke 15 ni,ada Surat untuk seseorang yang aku nak sangat bagi.
Surat tu untuk anakanda tercinta aku sorang tu..hambooi..sekarang nie semua Nur awfiyah..Kebanyakkan entry aku semua Nur awfiyah yang interframe..Babah dia dah pesan awal-awal,jangan masukkan gambar babah dalam entry ye..Occay…lepas tu dah tak letak dah..
Kepada Nur awfiyah anak ummi,
lebiuss more and more..thanks tau buat ummi ketawa,sabar dan bahagia..sayang kamu ketat-ketat ea..sayang babah jugak..hehehe
Dari ummi untuk Nur awfiyah sayang.
tepek gambar sedas..emmmm..tengok rambut dia,teringat si Zahra anak Abam Ben Ashaari..yeke…tu orang kata..
nur awfiyah
Meh terjah Cabaran-cabaran yang lain disini :-
Next,kita tunggu sampai hari ke 30..pehh…banyak juga aku dah buat ea,.
thanks korang yang sudi nak menerjah entry-entry aku ni..

Mommy Blogger For any Advertorial | Sponsor Post | Product Review | Food Review | kindly email me at sitirohaida81@gmail.com

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *