kisahsidairy.com,  lifestyle blogger,  ranking alexa

Update Terkini Ranking Alexa KisahsidairyDotCom

Assalamualaikum
sumber:google
Lama jugak kan aku tak membebel pasal ranking Alexa blog ni..Dulu memang rajin jugak la kan aku update pasal nie..Sejak 3-4 bulan Alexa aku terus jatuh menjunam,rasa macam malas pulak nak update..
La nie,bila dah kembali pulih seperti biasa,atas kegigihan aku untuk terus berblog,maka kejatuhan itu dapat diperbaiki sedikit demi sedikit…
Agak-agak korang, Ranking Alexa ni mempengaruhi blog tak…Jawapan aku of course la ada…Sebab,macam mana kita nak yakinkan sponsor atau customer untuk beriklan kat blog kita..Lain la kalau korang berblog hanya untuk suka-suka kan…Insyallah..aku pernah bagitau,bila aku dah bersara dari alam pekerjaan,aku nak lah blog ni menjadi sumber pendapatan aku pulak…Why NOT kan
Kalau korang nak tahu pasal alexa nie,korang nak belajar tentang selok belok blog,aku sarankan korang ke blog Hasrul Hassan.Dia banyak mengajar para blogger macam mana nak dapatkan SEO yang terbaik untuk blog disamping panduan untuk blogger-blogger Newbie nie..Boleh klik Link SINI
Occay la,sebelum ni pun aku dah banyak kali update pasal Ranking Alexa di SINI , SINI , dan Di SINI
Bukan senang tau nak konsisten kan blog di bawah 1k di dalam Malaysia nie
Alhamdulillah,,ranking alexa terbaru KisahsidairyDotCom ni
Moga Terus dibawah 1k Traffik di Malaysia…Insyallah…
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeflickr

Blog tentang parenting, info, resepi masakkan ,panduan kerja di rumah, review produk, sharing info Johor, review makanan,

20 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE