internet,  kisahsidairy.com,  lifestyle blogger

Top Up U Mobile Dapat Air Free

Assalamualaikum
Semalam punya cerita…Internet dah expired...So kebiasannya aku top up melalu M2U..Tapi entah kenapa M2U boleh buat hal semalam..
Last sekali lepas balik kerja,terus pergi 7-Eleven  untuk beli top up..Kenapa 7E?? Entah..mybe sebab nak pi  beli air sekali kot..
Tapi best jugak,sambil top up,aku dapat free sebotol air Revive yang kecil tu..Just Top up rm30 dan dapatkan free sebotol air…Untuk hilangkan dahaga..heheh
saja nak tunjuk bukti…hehehehe..
maklumat lanjut boleh melayari website U mobile di sini – http://www.u.com.my/
Baru aku teringat ada blogger up pasal ni..Bila kita top up di 7 Eleven,kita akan dapat Revive dan maggi mamee
Untuk korang yang top up rm30 korang akan mendapat Revive Isotonic original 500 ml,and jika korang top up RM50,korang akan dapat  Revive Isotonic original 500 ml + mamee cup..Oklah kan..sape nak bagi…
So bagi korang yang nak topup u mobile,please lah pergi ke 7 Eleven..Tak payah pakai M2u…nanti tak dapat pape,,rugi…hehehehe..

Mommy Blogger For any Advertorial | Sponsor Post | Product Review | Food Review | kindly email me at sitirohaida81@gmail.com

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *