kisahsidairy.com,  nur awfiyah,  PARENTING,  youtube

Upload Video Nur Awfiyah di Youtube

Assalamualaikum
Hari sabtu hari ni dah ye…Kena balik cepat-cepat hari ni.Rushing nak pi kenduri kawen kat kampung..Pengapit masa aku kawen dulu,turn dia pulak kawen..Haruslah kena pergi kan..Nak pulak rumah dekat…
Eh aku bukan nak cerita pasal kawen-kawen ni..Nak bercerita la pulak pasal anak dara aku sorang nie..Hishh..sejak-sejak nie ada saja benda yang mencuit hati ummi ngan babah dia..
Aku rakam dan upload kat youtube supaya nanti besar dia tengok apa yang dia buat masa kecil..hahahaha..
Korang nak tengok jugak ke…meh aku tunjukkan…
Aksi dia dok geleng kepala dengan lajunya…kaki tangan sama naik..hehehe
Lepas nie apa pulak la Peel baru yang dia buat..Rushing taip entry ni..Ada keje yang nak kena settlekan sebelum sambung untuk blogwalking..Tepat pukul 12 dah nak kena cabut balik dah..
Takut tak sempat pulak nak tengok pengapit aku tu bersanding…tiil meet ur guys later eh..
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeflickr

Blog tentang parenting, info, resepi masakkan ,panduan kerja di rumah, review produk, sharing info Johor, review makanan,

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE