Challenging post

Cabaran 30 Hari – Hari Ke 10 | Apa yang ada dalam handbag anda

Assalamualaikum
Sumber: google
Ececeh…Carlo Rino gitu ko!!..hehehe…baru ada dua koleksi Carlo rino kat rumah..nak beli ni kena lah tunggu duit berkepuk dulu,ataupun tunggu bonus ,takpun tunggu en.husband belanja lagi..Barulah boleh demand..keh..keh..
Perempuan kan..Mana boleh dipisahkan dengan handbag..Kalau boleh setiap baju tu kena ada handbag yang memang khas untuk baju tu..hahaha..Takpun sekali dengan kasut…eh,,sape kate takde orang macam tu..

caitt…sembunyi-sembunyi snap gambar bawah meja nie…Boss ada…hehehe
Sebelum aku show off apa yang ada dalam handbag aku nie,aku nak tnye korang la kan,korang prefer beg yang kecil atau pun besar.Kalau korang tanye aku,of courselah aku suka yang besar gedabak..tapi taklah gedabak sangat..Dari zaman aku anak dara lagi aku memang suka beg2 besar ni.Ni,dah ada anak lagi la pilih yang besar2 je kan..Senang nak letak segala barang2 dia dalam beg aku nie..Extra beg lagi untuk diapers dan botol kekadang..Yang aku snap ni,apa yang aku bawak ke office tiap-tiap hari dan wajib ada dalam beg,walaupun bertukar-tukar beg.
1.Wallet
2.Blackberry aku
3.Tab
4.Beg Charger
5.Beg Make Up
6.Buku(update pembelian customer heheh)
7.Kunci Rumah/kunci kereta
8.Tissue
9. ada satu lagi.ni utk kecemasan setiap bulan..pompuan taulah..hehehe

** yang tak tersenarai kat atas tu,buka pink Nur awfiyah..bawak hari ni sebab nak minta cuti hari isnin nanti…

itu jelah kot yang aku bawak setiap hari…korang pulak macam mana

Cabaran 30 hari Kelab Blogger Ben Ashaari yang boleh korang baca :-
  1. http://www.kisahsidairy.com/2014/09/cabaran-30-hari-hari-1-1-gambar-terbaru.html
  2. http://www.kisahsidairy.com/2014/09/cabaran-30-entry-hari-2-5-cara.html
  3. http://www.kisahsidairy.com/2014/09/cabaran-30-entry-hari-3-sesuatu-yang.html
  4. http://www.kisahsidairy.com/2014/09/cabaran-30-hari-hari-4-buku-kegemaran.html
  5. http://www.kisahsidairy.com/2014/09/cabaran-30-entry-hari-5-3-perkara-yang.html
  6. http://www.kisahsidairy.com/2014/09/cabaran-30-entry-hari-6-apa-yang-anda.html
  7. http://www.kisahsidairy.com/2014/09/cabaran-30-entry-hari-7-sejauh-mana.html
  8. http://www.kisahsidairy.com/2014/09/cabaran-30-hari-hari-ke8-5-lagu-cinta.html
  9. http://www.kisahsidairy.com/2014/09/cabaran-30-hari-hari-ke-9-5-lelaki-yang_11.html

Mommy Blogger For any Advertorial | Sponsor Post | Product Review | Food Review | kindly email me at sitirohaida81@gmail.com

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *