food,  kisahsidairy.com,  office

Beli Belah Barang Pantry Office

Assalamualaikum
Cerita malam tadi la…sibuk pi shopping  semalam…ramai giler orang kat Econsave…mybe la sebab semalam kan hari minggu…Ramai pekerja swasta yang bercuti..Memang tetiap bulan aku lah yang kena beli barang makanan kat Qc Department…
Sesambil tu beli stock susu ngan pampers Nur awfiyah…Ada sales untuk pampers…rembat 2 beg..susu takde la pulak salesnya..tetap harga tu..isk..iskk….Pampers murah je…Sejak ni Nur awfiyah asyik tukar jenama pampers je..hehehe…ummi dia ni memang..asyik tengok murah je,mesti nak tukar..Mula-mula aku guna Pet-Pet..Pet-pet nie memang best guna..tapi tulah..mahal sangat..Lepas tu aku try guna fitti,tak sesuai kot dengan Nur awfiyah tu sebab nampak merah2 pulak ..Lepas tu aku nampak sale Diapex,terus berkenan..tapi harga tak konsisten…hehehe..sebab jarang ada sale..
Last-last aku guna je Hey Baby..semalam offer hanya rm22..tu yang beli dua..So far setakat nie Diapex,drypers dan jugak hey baby memang sesuai dengan Nur awfiyah..
Eh..dah lari tajuk pulak..Aku ni,kalau shopping dengan orang yang ramai,memang pening kepala…Sebab tu tak suka shopping time hari minggu…
ambil je mana yang sempat dan berkenan kat hati,lepas tu terus beratur…beratur pun ramai orang…Sampai cashier tu mengeluh kepenatan..mana taknya.,yang pergi tu semua penuh troli..maunya tak sakit bahu nak mengira…ohh…aku faham perasaan cashier walaupun aku tak pernah jadi cashier shopping complex..
Tu dah kira beg besar bawak pi office..berattt……
adeh..rebeh bahu hari ni dok mengangkut makanan…aptb…eh…nak blogwalking GA mamaniza jap…bye.
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeflickr

Blog tentang parenting, info, resepi masakkan ,panduan kerja di rumah, review produk, sharing info Johor, review makanan,

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE