kisahsidairy.com,  motherhood,  nur awfiyah,  PARENTING

Botol Susu Baru Untuk Nur Awfiyah

Assalamualaikum
Adeh..rasa buntu nak update entry..Cuma dapatlah blogwalking..Padahal banyak lagi cerita yang masih tak keluar..cuma keluar kat facebook dan IG je…Nak update tudung-tudung De Salma yang terbaru..
Siapa yang add friend kat facebook,mesti korang tengok kan Tudung-tudung terbaru Keluaran De Salma..ciitttt…sempat update ye.alhamdulillah..masih meneruskan impian nak berbusiness walaupun,hakikatnya amat payah untuk ke arah tu..Selalu tanamkan azam dan niat agar terus berusaha…Jangan mudah putus asa..semua tulah..
Meh,terjah ke Insta milik aku… @beuty_stylista
Dah..dah…meh…meh..nak cerita pasal bambam aku tu..Tuari aku ada belikan botol susu baru untuk Nur awfiyah..Masuk nie dah 4 botol susu awfiyah..hamik kau!!…bukan niat nak show off occay…Alah..beli pun takat brand tupperware yang harganya rm21.9 lepas less 25% keahlian..Dah lama masuk ahli Tupperware ni untuk kegunaan sendiri je..
Takat nak riak brand Tupperware tu apalah sangat kan..Lain la bagi botol Avent tu..Haisshhh…Non mampu lagi kot..Baik beli susu awfiyah…hahaha…Nak MEMAKAI ni,kenalah ukur baju di badan sendiri..Kalau tak mampu.biarlah alah memakai ikut kemampuan..ye dak!!!
Comel tak..Kerana kecomelan itulah aku terbeli…hehehe

Yang nie pulak aku letak air masak…memang khas untuk awfiyah..
Biasalah budak-budak nie kan…Nak campur minuman lain kang,sakit perut pulak..
Mak aku pun dah pesan,kalau masak air untuk anak.pastikan air tu betul-betul masak..Kat rumah aku pakai cerek berbunyi je..so bunyi lama sikit barulah aku padam api..
Nur Awfiyah dah nak masuk 5 bulan…Banyak karenah yang tak dijangka oleh aku..Malam tadi berjaga pukul 3 pagi sampailah pukul 5 pagi…iskk…anak syurga ummi nie,tak reti nak tido…ummi pulak dah keletihan nak berjaga…Last2 babah tolong temankan sebab nampak ummi dah nak fengsan..Ni pun masih mengantuk lagi…tengoklah…eh…bacalah apa yang aku bebelkan…
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeflickr

Blog tentang parenting, info, resepi masakkan ,panduan kerja di rumah, review produk, sharing info Johor, review makanan,

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE