advertorial,  ecover,  free,  kisahsidairy.com,  review product

Sample Percuma Washing Up Liquid Dari Ecover

Assalamualaikum

Selamat petang korang…occay..dah tau tujuan entry ni kan…Aku memang suka bab nak review produk nie..Lagi pulak memang dah lama kot tak buat review produk..Eh..ye ke lama…baru selang beberapa hari…

Pernah aku review pasal Produk Ecover nie kat Sinini..Hadiah dari Sini Aku sebotol Cream Cleaner dari Segmen yang dianjurkan Oleh Anim

Cream Cleaner ecover
Inilah Cream Cleaner yang aku dapat..
Kali ni,aku dapat Washing up Liquid  with Lemon & Aloe Vera.Wangi sebab bau lemon.Tiada warna langsung…hehehe..Dari mana aku dapatkannya?..boleh terjah kat sini
Kotak ni buat aku tertipu..hehehe..ingatkan aku dapat Colour Seal ni..
Tetapi didalamnya…
Ecover  Lemon & Aloe Vera Washing Up Liquid
Ecover  Lemon & Aloe Vera Washing Up Liquid 
100ml
Tak sabar nak mencuba produk yang baru ni.Aku ada cerita tentang Produk Ecover nie di buat dari sumber alam semulajadi..boleh baca kat bawah nie
Ecover – Inspirasi Dari Alam Semulajadi, Disempurnakan Oleh Sains.

Apabila bercakap tentang keselesaan keluarga dan rumah, anda pasti akan cari produk membersih yang sesuai dan selamat. Dengan Ecover, kami telah mempelopori bidang sains dan alam semulajadi lebih 30 tahun untuk menghasilkan pencuci yang efektif, berasaskan sumber tumbuh-tumbuhan yang tidak akan mengancam anda mahupun persekitaran. 

Sejak tahun 1980, Ecover menjadi produk pembersihan rumah mesra alam yang terbaik di dunia. Ianya diperbuat dari bahan semulajadi dan mineral yang menjadikannya mampan dan super ekologi. Perlu juga diketahui bahawa produk Ecover TIDAK DIUJI KE ATAS HAIWAN

Ecover tidak hanya menitiberatkan aspek mesra alam ke atas kandungannya saja, malah ia turut menjaga dari segi pembungkusan. Ecover menyedari bahawa bahan plastik boleh mendatangkan impak negatif kepada biologi alam sekitar untuk tempoh masa yang panjang, maka mereka mengambil inisiatif menghasilkan botol yang 100% dari sumber tumbuhan dan 100% kitar semula. Dengan cara ini, pencemaran alam dalam dikurangkan.
Rangkaian cecair pencuci Ecover nie mempunyai LogoKulit Sensitif.Cecair pencuci nie tidak meninggalkan kesan bahan kimia ke atas kulit kita…
Rangkaian produk Ecover juga boleh didapati di pasaraya-pasaraya terpilih seperti :
  • Village Grocer (1 Mont Kiara, Sunway Giza, Bangsar Village)
  • Jaya Grocer (Bukit Jelutong, The Intermark, Empire Gallery)
  • Pasaraya Presto (Citta Mall, TTDI, Damansara Perdana)
  • Ben’s Independent Grocer – B.I.G (Solaris Dutamas)
  • Pasaraya Hero (Bdr Sri Permaisuri,Seksyen 13 Shah Alam, Taman Dagang, etc.)
Atau, korang boleh dapatkannya melalui online di SINI.
Nak tau lebih lanjut boleh ke website Ecover 
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeflickr

Blog tentang parenting, info, resepi masakkan ,panduan kerja di rumah, review produk, sharing info Johor, review makanan,

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE